Okoseszköz alkalmazás (app, applikáció)

Az általam készített honlapok, webshopok alkalmazás (app, applikáció) ikonként megjeleníthetők bármilyen okoseszköz (telefon, tablet) képernyőjén.


Képzelje csak el, ha Ön az Ön fő profilja pl. ételkiszállítással is foglalkozó étterem, akkor nem kell keresni a böngészőben hanem csupán az ikonra kattintani és rögtön megjelenik a weboldal.

Nincs idő várni, Önt fogják választani!


A mobil-barát honlap ma már nem csak egy lehetőség, valamiféle úri huncutság, hanem kötelező elem. Már hét év eltelt azóta, hogy a Google bejelentette: ezentúl hátrébb sorolja azokat a honlapokat, amelyeket nem optimalizáltak okostelefonokra, tabletekre. Az általam készített honlapok, webshopok Ikonokként kitűzhetők a kezdőképernyőre.  A Google progresszív webalkalmazásoknak nevezte el az így betöltött weblapokat. Maga az ötlet pedig világosan jelzi a trendet: szeretnék elmosni a határt a mobilos alkalmazások és a weboldalak között. A digitális világ kétharmada ma már mobil eszközökre költözött, és a jövő is egyre inkább alkalmazkodik ezekhez a kijelzőkhöz.

Ha a weblapa még nem ilyen, cselekedjen!

Három lehetősége van:

Használja az alkalmazkodó (responsive) web dizájn előnyeit. Oldala automatikusan észleli majd a felhasználó képernyő méretét, és annak megfelelően jelenik meg, méghozzá jól.


A legjobb, ha az adott alkalmazások többféle operációs rendszeren is működnek (Hybrid application). A mobilappok kényelmesek. könnyű őket használni 

Mobil alkalmazás lehet a megoldás

Az okostelefonok és a tabletek nem mennek ki a divatból egyhamar. Ha még nem tette meg, azonnal cselekedjen, és alakíttassa át a weboldalad mobil-baráttá. Mindenképp jól jár!

Ekkor kötelező

Azt tanácsolom, hogy mindenképpen készíttessen saját alkalmazást is, ha:

- Pénz szeretne keresni a weboldallal

- Népszerűsíteni akarja a honlapot. 

- E-kereskedő oldalt működtet. Tudjuk, hogy az Amazon, vagy a eBay így tesz, nem vitás, Önnek is ezt kell tennie. 

Felveheti velem a kapcsolatot, mindenben segíteni fogok.